Skip to navigation Skip to content Skip to footer
The Official Home of the university of LA VERNE LEOPARDS

Univ. of La Verne vs Biola (Feb 05, 2011)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Univ. of La Verne at Biola
Feb 05, 2011 at La Mirada, CA (Eagles Diamond)

Univ. of La Verne 2 (0-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Jacob Ludvik cf 
George Hanna 2b 
Sergio Munoz ss/3b 
Ross Hebert 3b 
   Zach Canfield ss 
   Mark Larini ph 
   Zach Perez 3b 
Donovan Petta rf 
   Cody Hazel lf 
   Dylan Leong lf 
Aaron Coopman 1b 
Matt Ashby lf/rf 
Jason Moralez c 
   George Holland c 
Brian Tuttle dh 
Matt Baudino p 
   Kevin Knight p 
   Nathan Rollon p 
   Phil Schick p 
Totals  33  24 
  

Biola 10 (2-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FARRINGTON,B ss 
SUTHERLAND lf 
   ANDREWS lf/rf 
FAYARD rf/cf 
FAGES 3b 
   McNEILL 3b 
SULLIVAN dh 
   BURKET dh 
LEON 2b 
LOARD 1b 
   OPDYKE 1b 
LOPEZ c 
   FARRINGTON,J pr/2b 
   PETRILLI c 
NEAL cf 
   STUCK pr/lf 
RYAN p 
   CADE p 
   ALLEN p 
Totals  35  10  11  27  10 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Univ. of La Verne... 101 000 000 -  2  9  4
Biola............... 003 250 00X - 10 11  0
-------------------------------------------
E - S. Munoz; Z. Canfield 2; D. Petta. DP - La Verne 1; Biola 1. LOB - La Verne 9; Biola 8. 2B - R. Hebert. HR - LOPEZ(1). HBP - J. Ludvik; NEAL. SH - J. Ludvik; G. Hanna. SF - SUTHERLAND. SB - S. Munoz; SUTHERLAND 2.

Univ. of La Verne   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Matt Baudino L,0-1  3.0  15  18 
Kevin Knight   1.0 
Nathan Rollon   1.0 
Phil Schick   3.0  11 
  
Biola   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RYAN W,1-0  6.2  24  29 
CADE   1.1 
ALLEN   1.0 

Win - RYAN (1-0). Loss - M. Baudino (0-1). Save - None. WP - RYAN. HBP - by RYAN (J. Ludvik); by P. Schick (NEAL). BK - RYAN.

Umpires -
Start: 1:00 pm Time: 2:33 Attendance: 88
Weather: Sunny, Warm
M. Baudino faced 2 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Univ. of La Verne at Biola
Feb 05, 2011 at La Mirada, CA (Eagles Diamond)

Univ. of La Verne starters: 11/cf J. Ludvik; 16/2b G. Hanna; 4/ss S. Munoz; 27/3b R. Hebert; 24/rf D. Petta; 22/1b A. Coopman; 21/lf M. Ashby; 12/c J. Moralez; 6/dh B. Tuttle; 9/p M. Baudino;

Biola starters: 2/ss FARRINGTON,B; 5/lf SUTHERLAND; 9/rf FAYARD; 32/3b FAGES; 18/dh SULLIVAN; 20/2b LEON; 28/1b LOARD; 13/c LOPEZ; 23/cf NEAL; 24/p RYAN;

Univ. of La Verne 1st - J. Ludvik walked. G. Hanna grounded out to p, SAC, bunt; J. Ludvik advanced to second. S. Munoz reached on a fielder's choice; J. Ludvik out at third ss to 3b. R. Hebert doubled to left center, RBI; S. Munoz scored. D. Petta struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Biola 1st - FARRINGTON,B flied out to cf. SUTHERLAND struck out swinging. FAYARD reached on a fielding error by ss. FAGES popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Univ. of La Verne 2nd - A. Coopman singled to center field. M. Ashby grounded into double play 2b to ss to 1b; A. Coopman out on the play. J. Moralez struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Biola 2nd - SULLIVAN grounded out to ss. LEON flied out to rf. LOARD walked. LOPEZ grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Univ. of La Verne 3rd - B. Tuttle singled to center field. J. Ludvik grounded out to p, SAC, bunt; B. Tuttle advanced to second. G. Hanna singled to right field, RBI; B. Tuttle scored. S. Munoz reached on a fielder's choice; G. Hanna out at second ss to 2b. S. Munoz advanced to second on a wild pitch. S. Munoz stole third. R. Hebert walked. D. Petta flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Biola 3rd - NEAL walked. FARRINGTON,B singled to left field, advanced to second on the throw; NEAL advanced to third. SUTHERLAND singled through the right side, 2 RBI; FARRINGTON,B scored; NEAL scored. FAYARD popped up to 2b. FAGES fouled out to 3b. SUTHERLAND stole second. SULLIVAN singled to right field, RBI; SUTHERLAND scored. LEON singled to center field; SULLIVAN advanced to second. LOARD flied out to rf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Univ. of La Verne 4th - A. Coopman struck out looking. M. Ashby singled up the middle. J. Moralez singled through the right side; M. Ashby advanced to second. B. Tuttle lined out to lf. J. Moralez advanced to second on a balk; M. Ashby advanced to third on a balk. J. Ludvik lined out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Biola 4th - J. Moralez to c for M. Larini. S. Munoz to 3b. Z. Canfield to ss for R. Hebert. LOPEZ homered to left field, RBI. NEAL walked. K. Knight to p for M. Baudino. FARRINGTON,B singled to center field; NEAL advanced to third. SUTHERLAND reached on a fielder's choice, RBI; FARRINGTON,B out at second 2b to ss; NEAL scored. SUTHERLAND stole second. FAYARD grounded out to 3b. FAGES struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Univ. of La Verne 5th - G. Hanna grounded out to p. S. Munoz grounded out to 2b. Z. Canfield struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Biola 5th - N. Rollon to p for K. Knight. SULLIVAN grounded out to ss. LEON reached on a throwing error by ss. LOARD walked; LEON advanced to second. LOPEZ singled down the rf line, advanced to second on a fielding error by rf, RBI; LOARD advanced to third, scored on the error; LEON scored, unearned. FARRINGTON,J pinch ran for LOPEZ. NEAL singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; FARRINGTON,J scored. FARRINGTON,B singled to center field, advanced to second on the throw, advanced to third on an error by ss, RBI; NEAL scored. SUTHERLAND flied out to rf, SF, RBI; FARRINGTON,B scored, unearned. FAYARD singled to shortstop. FAGES reached on a fielder's choice; FAYARD out at second 3b to 2b. 5 runs, 4 hits, 3 errors, 1 LOB.

Univ. of La Verne 6th - LOPEZ to c for FARRINGTON,J. D. Petta struck out swinging. A. Coopman flied out to rf. M. Ashby struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Biola 6th - P. Schick to p for N. Rollon. C. Hazel to lf for D. Petta. M. Ashby to rf. BURKET to dh for SULLIVAN. BURKET struck out looking. LEON singled up the middle. FARRINGTON,J pinch ran for LEON. LOARD walked; FARRINGTON,J advanced to second. LOPEZ grounded into double play ss to 2b to 1b; LOARD out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Univ. of La Verne 7th - ANDREWS to lf for SUTHERLAND. McNEILL to 3b for FAGES. FARRINGTON,J to 2b. J. Moralez struck out swinging. B. Tuttle singled to right center. J. Ludvik hit by pitch; B. Tuttle advanced to second. G. Hanna lined out to cf. CADE to p for RYAN. S. Munoz popped up to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Biola 7th - NEAL hit by pitch. STUCK pinch ran for NEAL. FARRINGTON,B reached on a fielder's choice; STUCK out at second 2b to ss. ANDREWS flied out to lf. FAYARD flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Univ. of La Verne 8th - ANDREWS to rf. FAYARD to cf. OPDYKE to 1b for LOARD. PETRILLI to c for LOPEZ. STUCK to lf. M. Larini pinch hit for Z. Canfield. M. Larini grounded out to ss. C. Hazel grounded out to 3b. A. Coopman lined out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Biola 8th - S. Munoz to ss. Z. Perez to 3b for M. Larini. D. Leong to lf for C. Hazel. G. Holland to c for J. Moralez. McNEILL flied out to cf. BURKET lined out to rf. FARRINGTON,J struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Univ. of La Verne 9th - ALLEN to p for CADE. M. Ashby singled down the lf line. G. Holland flied out to rf. B. Tuttle popped up to 2b. J. Ludvik singled to left field; M. Ashby advanced to second. G. Hanna reached on a fielder's choice; J. Ludvik advanced to second; M. Ashby out at third 3b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.